5.2.2018

Testissä Nikon ML-L3 kaukolaukaisinHeippa!
Ostin vihdoin itselleni kaukolaukaisimen. Vanhojen tansseihin on aikaa enää pari päivää (siitä lisää myöhemmin) ja haluan ottaa kuvani itse. Kaukolaukaisin on siis erittäin hyvä sitä varten ja muutenkin uskon, että se tulee olemaan aika paljon käytössä. 

Kävin ulkona ottamassa muutaman kuvan ihan testinä. Kantomatka on noin 3, joka on ihan riittävä, mutta pidemmän polttovälin objektiiville se voisi olla enemmänkin. 
Sää on ollut viimeiset pari päivää ihan täydellinen, vaikkakin vähän kylmä. Nämäkin kuvat on otettu iltapäivällä kolmen neljän välissä. Tuntuu vaan niin oudolta, että on vielä valosaa, vaikka kello olisi jo paljon. Kevät tulee tosi nopeasti ja hyvä niin. Tälläinen pieni nappula piiloutuu helposti kuvaan ja kyllä ainankin mun mielestä oli ihan kannattava ostos. Jos jotain negatiivista pitäis löytää niin onhan se vähän kallista maksaa tälläisestä 35€
Vanhojen tanssit on tulossa ja siitä päivästä tulee blogiin varmaan kaksikin postausta. Kerron myös silloin miksi meidän päivä on eri kuin muilla.

Kertokaa kommenteissa omia kokomuksia tälläisistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.