12.2.2018

Wanhat 2018!Heippa!
Vanhojentanssit muualla suomessa ovat vasta 16.2, mutta me vietimme omamme jo perjantaina 9.2. 

Syynä tähän on jääkiekko. Jukurit pelaavat jäähallissa 16.2. ja samaan aikaan olisi pitänyt olla meidän tanssit. Päivä oli silti hieno, mutta on se vähän outoa, kun kaikki muut tanssivat viikon myöhemmin. 

Tämän postauksen tarkoituksena on kuitenkin jakaa kuvia ja tunnelmia päivästä. 


Päivän aikana me tanssittiin kolme kertaa. Ensin aamupäivällä käytiin tanssimassa 1-2 luokkalaisille sekä pienille päiväkotilaisille. 12.00 alkoi päivätanssit jäähallissa. Illalla 18.00 tanssittiin vielä toisen kerran jäähallilla. 


Päivä- ja iltatanssien välissä haettiin vähän ruokaa ja mentiin kavereiden kesken viettämään aikaa yhden meistä luokse. Aika siellä kului nopeasti. Otettiin siinä välissä myös muutamia yhteiskuvia. Päivä meni tosi nopeasti ja kaikilla ainankin näytti olevan hauskaa. Tanssit sujuivat hyvin, vaikka pieniä virheitä sattui. En usko, että kukaan edes huomasi niitä.


Iso kiitos vielä kaikille siitä päivästä. Erityisesti Marianne, joka on kauniin kampauksen ja meikin tehnyt sekä ottanut paljon kuvia ja videoita siltä päivältä. Oletko jo tanssinut vai vasta tansiimassa vanhat? Jos et ole lukiossa haluaisitko päästä tanssimaan?

4 kommenttia:

  1. Olepa hyvä❤ olit kyllä todella kaunis ja tanssit hyvin☺😊

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ❤

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.