15.3.2018

Kuva & Kamera -Messut + Helsingin Ostokset


Heippa!
Olin lomalla käymässä Helsingissä ja tarkemmin Kuva & kamera -messuilla. Samalla käytiin kiertämässä myös muita messuja mitä siellä oli. Yritin räpsiä kuvia minkä ehdin, mutta tärkeää oli myös saada rauhassa kiertää ja katsella. Tässä kuitenkin osa kuvista ja lopussa vielä näytän mitä tuli ostettua niin messuilta kuin muualtakin Helsingistä.Itse messuilla oli paljon esitteillä uusia kameroita ja muita kuvauskalustoja. Niitä en niin erityisesti kierrellyt. Uskon että monet jotka ovat erityisesti kiinnostuneet uudesta tekniikasta ja uusimmista kameroista varmasti saivat paljon enemmän irti, kuin minä.
Vanhoja kameroita oli myös näkyvillä ja kameratorilla oli myös myytävänä vanhoja kameratarvikkeita. Ne olivat todella hienon näköisiä ja niistä myös huomaa kuinka suuresti teknologia on kehittynyt yllättävänkin lyhyessä ajassa.

Myös kuvia oli esillä paljon. Alla näkyy Ifolorin pisteellä olleita kettu kuvia. Niiiiiiiiiiiin söpöjä! <3 div="">Samalla lipulla päästiin kiertämään myös muut messualueet ja kun kerran aikaakin jäi, niin käytiin sitten katsomassa vähän hevosia. Pikaisesti kierrettiin myös muita messualueita.Messujen jälkeen kierrettiin vielä Helsingin keskustassa ja käytiin muutamissa kaupoissa sekä nähtiin Eveliina esiintymässä kampissa.Sitten vielä niihin ostoksiin. Messuilta mukaan tarttui uusi muistikorrti. Vaikka se onkin pienempi mitä aluksi ajattelin ostaa olen kyllä ollut tyytyväinen ja yleensäkkin kuvauksista otetut kuvat mahtuvat ihan hyvin myös tähän.

Kamera lehtiä on minulla ennestään jo yksi ja nyt siellä oli myytävänä myös useita eri vanhoja painoksia halvemmalla niin ostettiin sitten pari uutta luettavaksi. Lehti on itsessään aika kallis (n. 12€/lehti) niin en ole sitä viitsinyt tilata.
Mukaan tarttui myös pari kamera tarviketta. Ihan ekaa kertaa sain suotimia ja vieläpä kolme kappaletta: yksi violetin sävyinen, yksi harmaan sävyinen ja yksi, joka jakaa kuvan kolmeen osaan. Tämä viimeinen on hyvin erikoinen ja ajattelin kyllä tehdä joskus ihan kokonaisen postauksen näistä missä näkyy kuva ilman suodinta ja suotimen kanssa. Varsinkin tuon viimeisen selittäminen on vaikeaa, joten pääsette sitten näkemään miten se toimii.

Olen myös pitkään haaveillut pienestä jalustasta jota on helppo väännellä tilanteen mukaan, mutta yleensä hinta on ollut pienenä esteenä, miksi olen vain harkinnut sitä. Messuilla oli kuitenkin tälläinen ja vieläpä hyvin edullisesti ja siksi sekin lähti mukaan.Tigerissä oli myös pakko käydä, kun oli kerran mahdollisuus. Sielä ei tällä kertaa löytynyt muuta kuin valokuva albumi. 


Olen myös pitkään halunnut päästä käymään Ruohonjuuressa ja nyt oli vihdoin siihen mahdollisuus. Vaikka mukaan ei tarttunutkaan yhtään meikkituotetta, mitä olisin etsinyt, löytyi silti muuta kivaa. Herkkuja, joita en ole vielä maistanut, on tietty pakko kokeilla ja lisäksi tuo suklaa levy on niin söpö, että se pääsee vielä johonkin kuvaan.

Löysin itselleni myös ihanan tee/kaakao mukin. Ekologisesti tehty ja aivan älyttömän ihanan näköinen. 


Kokonaisuudessaan oli hauska päivä. Pääsin pitkästä aikaa käymään Helsingissä ja löysin tarpeellisia asioita sekä sain kivoja kuvia.


Kävittekö te kyseisillä messuilla? Kiinnostaisiko nähdä suotimien testailua?
Ps. Käy lukemassa myös edellinen postaukseni "5 vinkkiä parempiin profiilikuviin"

6 kommenttia:

 1. Mä kävin kyseisillä messuilla myös, mutta en kerinnyt kiertämään kuva&kamera aluetta, mikä hieman harmitti. Blogiin tein messuilta jopa kaksi postausta. Tää oli jälleen mielenkiintoinen messupostaus.å

  http://hevostytonelamaax.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ensi vuonna uudestaan. Pitääkin käydä lukemassa sun postauksia ;)

   Poista
 2. Mä en päässyt tuonne messuille, koska olin reissussa. Muuten olisi kyllä kiinnostanut. Kivoja ostoksia, ja se suotimen testailu kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet päässyt käymään, mutta onneksi ensi vuonna uudestaan. Testailu postaus siis tulossa :D

   Poista
 3. Oisin niin ittekkin halunnu mennä noille messuille, kun just uus tekniikka kiinnostaa paljon! Mutta onneks ensvuonna on taas uus mahollisuus :)

  On pitäny tähän postaukseen kommentoida jo varmaan siitä asti kun julkasit, mutta aina on sitten jääny :D

  Ihana postaus ja hyviä kuvia oot saanu ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :D Suosittelen kyllä käymään, jos vaan on mahdollisuus. Kauaa tuolla kiertämisessä ei mennyt mutta paljon tuli nähtyä ja opittua :)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.