4.3.2018

Lomakuvia, Video & Uutta Kalustoa
Heippa!
Jälleen uutta kuvaus kalustoa on saapunut mun käyttööni. Viime kesänä mietin kahden linssin välillä kumman ostaisin ja sillon päädyin siihen tamronin 70-300mm (siitä postaus tässä). Noin kaksi viikkoa sitten selialin kiinteitä linssejä ja niiden hintoja. Huomasin, että tämän mitä silloin viime kesänä katselin, hinta oli tullut yli 50€ alaspäin. Pienen neuvottelun jälken sain tilata sen ja nyt olen yli viikon sitä jo ehtinyt testailemaankin.


Kyseessä on siis nikon 50mm f/1.8G ja tällä hetkellä olen ollut todella tyytyväinen. Tarkennus on aika nopea ja itse objektiivi on suht kevyt ja pieni. Tärkeimpinä kriteereinä valinnassa olivat kuitenkin tuo iso aukko ja polttoväli.Itse objektiivi näyttää tältä. Kuvissa ei näy, mutta mukana tuli myös vastavalosuoja ja suoja pussi.


Tänä vuonna aion opetella myös enemmän videokuvausta ja yhtenä päivänä sain idean jota lähdin heti toteuttamaan. Kuvasin tällä uudella linssilläni lyhyen videon, jossa pääsin vähän testailemaan omia taitojani ja linssin mahdollisuuksia. Videosta huomaa, että parannettavaa on mutta tulevaisuudessa voidaan sitten vertailla onko kehitystä tapahtunut vai ei. 


Mitä tykkäsitte videosta? Löytyykö kuvista, jotain suosikkia? 

Ps. Myös edellisestä postauksesta löytyy muutama kuva tällä kyseisellä objektiivilla otettuna. Tunnistatko mitkä niistä? Käy lukemassa se tästä

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja tosi kaunis banneri :)

  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  VastaaPoista
 2. Tosi upeita kuvia! Jäin seuraileen :)
  -NK

  pienetaivotsuurielama.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. 50mm objektiiveilla saa kyllä niin kivoja kuvia aikaan! Itsekin omistan sellaisen ja sillä tuleekin kuvailtua lähes aina :)

  http://piiakristiina.blogspot.fi/2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en enää ymmärrä miten oon voinu pärjätä ilman :D

   Poista
 4. Oi, tosi kauniita kuvia ja upea video :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Munkin pitäsi hankkia tuo objektiivi, heti kun löytyy joku tarpeeksi halvalla. Sain kokeilla sitä viikko sitten ja oli kyllä huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suosittelen kyllä ehdottomasti hankkimaan jos vaan on mahdollisuus.

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.