29.4.2018

Ei ehkä ihan tavallinen asu...


Heippa!
En muista millon olisin asukuvia blogiini kuvannut mutta nyt oli pitkästä aikaa sen vuoro. Löysin kirpparilta mukavan asun ja päätin vielä vähän lisätä siihen muita aikaisemmin kirpparilta ostettuja vaatekkappaleita. Tälläinen siitä sitten tuli.En ole tottunut hirveästi pitämään mitään kukkakuvioista tai mitän näin moni väristä (koska vaatekkaappini kostuu vain harmaista ja vaaleanpunaisista vaatteista), mutta tämä on kuitenkin todella ihana. On myös kiva omistaa jotain erikoisempia vaatteita. 

Kevät on muutenkin aikaa, jolloin on hyvä syy vähän päivittää vaatekkaappia. Eikä yksi tai muutama uusi vaate ikinä ole pahitteeksi, kun on vanhoja jo antanut eteenpäin.

Sadetakki on ostettu jo vuosisitten, mutta sekin myös kirpparilta. Valitsin sen näihin kuviin tuomaan lisää väriä. Ulkona myös näytti siltä, että saattaa alkaa satamaan niin olisi sitten olut jotakin, millä suojata kamera kastumiselta.


Haalari on siis alunperin H&M:ltä ja sadettakki on Rukka merkkinen, mutta molemmat ovat ostettu käytettynä. 

Kuvat ovat tietty muokattuja, mutta värit ova yritetty pitää lähes aidon näköisinä. Halusin kuitenkin korostaa taivaan värejä, sillä sininen tuo kivasti väriä keltaisen kanssa sekä pieni määrä violettia on myös hauska lisä kuvissa. Tein kuvista myös vähän erilaisemmat, mitä yleensä, sillä olen tottunut enemmän luonnollisempiin muokkauksiin.


Mitä tykkäätte asusta? Entä millon viimeksi sä oot kokeillu jotain erilaista?

Ps. kiinnostaako puhelimella kuvaaminen? Käy lukemassa vinkkejä parempiin puhelin kuviin tästä8 kommenttia:

 1. Kirpparit ovat loistavia paikkoja kun etsii jotain erilaista. Kiva asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sieltä voi löytää jotain ihan erityistä, jota ei välttämättä enää muualta saa ja vieläpä todella halvalla. :)

   Poista
 2. Oon aina pitänyt keltaisista sadetakeista! Nyt viime aikoina ei ole tullut kokeiltua mitään uutta vaatekaapissa, ei ihan ole vielä kevätinnostus iskenyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyy muitakin keltaisesta pitäjiä! Ehkä se kevätinnostus vielä tulee. :D

   Poista
 3. Ihanan pirtee! Sadetakki ei oo yhtään hullumpi takki tällaisella ilmalla, eikä se näytäkään pahalta - päinvastoin <3

  Ps. Heitin sulle haasteen: http://erelkee.blogspot.fi/2018/05/20-kysymysta-millainen-bloggaaja-olen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tää piristi päivää :D

   Haaste todellakin otettu vastaan :)

   Poista
 4. Ihanan värikäs asu!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.