19.4.2018

Kuvauskoulutus Tampereella


Heippa!
Viikko sitten olin Tampereella opiskelemassa lisää valokuvauksesta. Siellä me kuvattiin paljon toisiamme ja harjoiteltiin studiosalaman käyttöä. Opittiin myös paljon uutta valokuvauksesta ja siihen liittyvistä asioista.


Kouluttajiimme kuului monia valo- ja videokuvaus alalla toimivia ihmisiä. Esimerkiksi joillekkin tuttu Jesse Braun oli vetämässä videopuolella opiskelevia. Vierailevana puhujana saimme kuulla  Uusi päivä -nimisen tv-sarjan tuottajalta Samu Reijoselta tarinan kerronnasta. Kouluttajia oli monia ja he todellakin tiesivät mitä tekivät.


Perjantai iltana kävin vielä kiertämässä Tampereen keskustan aluetta. Otin kameran mukaan ja kävin kuvaamassa muutamaa tuttua paikkaa.

Jos olet seurannut Uusi päivä -tv-sarjaa saatat kenties tunnistaa näissä parissa kuvassa näkyviä paikkoja.
Kuvasimme paljon studiosalaman kanssa ja tässä yksi esimerkki siitä, kun olimme ulkona kyseisen salaman kanssa.  Iltaohjelmana kuljimme pienen reitin tampereen ympäristössä ja suoritimme jokaisessa annetussa paikassa jonkin tehtävän. Tehtäväpaikoilta kuvattiin joko valokuvia tai videoita. Alla näkyy ensimmäisen tehtäväpaikan kuva, jonka otimme.


Sunnuntaina suunnittelimme mahdollisen asiakaskuvauksen ja otimme kaikista meistä uudet profiilikuvat sekä muokkasimme ne. 


Koko viikonloppuni löytyy ikuistettuna instagramin kohokohtiin nimellä Tampereen matka. Voit seurata siellä minua @vkmimmim tai blogiani @varifilmi_blogi

Löytyykö kuvista omaa suosikkia?
Mitä teille muuten kuuluu?


Ps. Kaipaatko vinkkejä puhelimella kuvaamiseen? Käy lukemassa edellinen postuakseni aiheesta: "10 Vinkkiä Puhelimella Kuvaamiseen"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.