2.4.2018

Maaliskuun Kuvia || Messut, Hotelli, Kavereita, Kuvauksia


Heippa!
Maaliskuu meni todella nopeasti ja nyt voisi olla sopiva hetki katsahtaa siihen mitä viimeisen kuukauden aikana on tullut kuvattua. 

Yläpuolella näkyy heti kuva viimeisimmistä kuvauksistani. Koko kuukauden aikana olen kuvannut kuitenkin suhteellisen vähän. Olen kuvannut ensimmäiset häät, muutamia profiilikuvia ja käynyt myös ihan luonnossa kuvailemassa. Ihan maaliskuun alussa tuli käytyä päivän reissulla Helsingissä Kuva & Kamera -messuilla. Tein aiheesta myös postauksen, jonka voit lukea tästä.  

Maaliskuun loppupuolella vietin vielä pienen loman hotellissa hyvän kaverini kanssa. Kävimme Leppävirralla Vesileppiksessä, josta ovatkin pari seuraavaa kuvaa. 
Tässä kuussa aloitimme myös kuvaamaan mainoskuvia yhdelle autokoululle. Kuvaamme yhdessä myös videoita joita olisi tarkoitus tehdä reilut viisi kappaletta. 

Viimeiset pari viikkoa olen työstänyt uusia nettisivujani. En enää malttaisi odottaa, että pääsen julkaisemaan ne. Odottaminen kuitenkin palkitaan. Tai ainankin niin sanotaan. 


Tälläinen kuukausi kooste tällä kertaa. Mitäs tykkäsit?
Harvemmin kysyn teidän toiveitanne, mutta nyt voisi olla hyvä hetki. Haluaisin tietää mikä kiinnostaa teitä eniten ja siksi tein pienen kyselyn. Sen täyttämisessä menee muutama minuutti, joten olisin todella kiitollinen, jos voisit vastata siihen!
Kyselyyn pääset tästä.

Ps. Aikaisemmat koosteet: 

4 kommenttia:

 1. Tosi upeita kuvia :D

  VastaaPoista
 2. Oikein kivoja kuvia! Näitä kyllä jatkossa ehdottomasti lisää!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Tykkään myös tehdä näitä, kun saa nähdä vähän mitä kaikkea on kyseisen kuukauden aikana tehnyt.

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.