7.4.2018

Talvi On Ja Pysyy


Heippa!
Talvi alkaa olla kohta ohi. Viikonloppuna oli hyvä ilma ja sen kunniaks tulikin lähdettyä vähän pidemmällä kävelylenkille kameran kanssa. Otin mukaan yhden uusista suotimistani, jos sattuisin silläkin saamaan pari räpsyä.

En tarkemmin tiedä onko tälle jotain tiettyä nimeä, mutta idea on vähän sama kuin prismassa. Se jakaa kuvan ns. kolmeen osaan. Ei tästä ehkä niin hyötyä ole mutta ihan hauskoja efektejä saa kuviin aikaiseksi.
Itse suodin näyttää siis tältä. En nyt sen enempää ole perehtynyt suotimien käyttöön ja niiden erilaisiin ominaisuuksiin. Tämän takia ostin Kuva & Kamera -messuilta kolme erilaista suodinta. Tässä siis niistä yksi. 


Mikä on suosikki kuva? Onko sulla jotain hyvää ideaa kyseisen suotimen testaamisen kohteeksi?

Kiinnostaako nähdä lisää talvisia kuvia? Vai kenties ihan kokonainen video suomen talvisesta luonnosta? Käy ihmeessä kurkkaamassa edellinen luontokuva postukseni Lomakuvia, Video & Uutta Kalustoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.