8.5.2018

Töitä, töitä töitä... || Huhtikuun kuvia


Heippa!
Huhtikuu meni todella nopeasti. Viime kuussa kuvasin lähinnä työ juttuja, mutta ei anneta sen häiritä vaan mennään suoraan kuviin.

Ylin kuva on otettu Mikkelin satamakahvilasta, kun olin heille kuvaamassa muutamia mainoskuvia someen ja muuhun käyttöön.

Kuvasin myös meidän koulumme projektiviikkoa, mutta niitä kuvia en tänne voi julkaista sopimuksemme takia. 


Tästä asusta tulikin todella kiva. Lue kyseinen postaus "Ei ehkä ihan tavallinen asu". Huhtikuussa osallistuin myös tapahtumatoimittajakurssille, jonka avulla pääsemme vielä tekemään oikeaa toimitustyötä SOUNDS 2018 -tapahtumassa. Odotan innolla sitä viikonloppua. 

Osku pääsi myös uloos pitkästä aikaa. Kuvia, oli vaikea saada ja juuri, kun olisin saanut hyvän kuvan, Osku säikähti kaukana haukkuvaa koiraa ja kuvasta tulikin vähän erikoinen. 


Tampereelta löysin vielä yhden kuvan, jota en täällä blogissa julkaissut. Perjantai iltana kävin kuvaamassa tampereen kaunista maisemaa ja olin juuri auringonlaskun aikaan Tammerkosken varrella. Koko postsauksen voit lukea tästä


Huhtikuu oli monipuolinen. Osallistuin pariin koulutukseen, tein töitä jälleen uusien ihmisten kanssa ja kävin ulkona oskun kanssa.

Miten teidän kuukausi meni?

Käy lukemassa edellinen postaukseni Minä bloggaajana? || 20 kysymystä - 20 vastausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.