6.6.2018

Toukokuun kuvia & viime ajan kuulumisia

Heippa!
Toukokuun kuvat ovat vielä julkaisematta. T'ässä siis niistä pientä koostetta.


Minusta ei ole kuulunut pitkään aikaan täällä blogin puolella. Tälle on olemassa monta hvää ja huonoa syytä. Voitaisiin vaikka aloittaa siitä, että koulut loppuivat juuri ja viimeinen viikko koulussa oli koeviikko. Syksyllä alkaa myös kirjoitukset ja olen aloittanut niihin lukemisen. Samalla käyn vielä muutamaa kurssia nettilukiossa, jotta ehdin nämä kurssit suorittamaan kesän aikana. 

Aloitin myös kesätyöt heti maanantaina ja seuraavat kaksi viikkoa kuluu niiden parissa. Saan tehdä töitä sen parissa, mitä haluan myös tulevaisuudessa tehdä. Olen kaupungilla töissä kesätiedottaja nimikkeellä, mutta se ei varmaan kerro kenellekkään yhtään mitään. Me työskentelemme yhdessä viiden hengen porukassa ja tehvänämme on saada nuoria, nuorten palveluita sekä tapahtumia enemmän esille Mikkelissä. Käytännössä kuvaan ja editoin sekä kuvia että videoita. 


Toukokuussa osallistuin tapahtumatiedottajana SOUNDS 2018 -tapahtumaan. Tapahtumaa ennen olimme kahtena viikon loppuna tekemässä harjoitustehtäviä ja oppimassa enemmän itse tapahtumasta ja tapahtumatiedottamisesta. 

Olen yrittänyt myös viettää aikaa kavereiden kanssa ennen kesäloman alkua, koska monia ei ehdi näkemään yhtä useasti lomalla, koska he ovat myös töissä tai sitten lähtevät viettämään lomaansa kauemmas. Esimerkiksi seuraava kuva on otettu, kun käytiin kävelemässä yhtenä lämpimänä päivänä pieni lenkki pururadalla. 


  
Vaikka luontokuvaus on jäänyt vähemmälle, en kuitenkaan ole unohtanut sitä kokonaan. Sää on ollut pitkään todella hyvä ja siksi kuviakin olen yrittänyt saada mahdollisimman paljon. 
Esimerkiksi yllä oleva kuva on otettu kaverini mökiltä joskus kolmen jälkeen yöllä. Aurinko oli juuri nousemassa ja kun kerran olimme vielä hereillä kahden aikaan niin jaksoimme valvoa sen verran pidempään, että sain muutaman hyvän kuvan. Viimeiset viikot koululla soitin pienoa aina kun siihen oli mahdollisuus. Olin useasti aamulla ennen koulun alkua tai koulun jälkeen yhdessä oppilaille tarkoitetussa tilassa soittamassa. Onhan minulla oma sähköpiano, mutta ei se aitoa pianoa voi korvaa. Lähiaikoina saan itselleni myös ihan oman aidon pianon. En malta odottaa sitä. 

Seuraava kuva on jo kesäkuun puoelta. Pääsin kuvaamaan ensimmäisiä ylioppilasjuhlia tänä vuonna. En kaikista lauantain kuvista saisi kasaan yhtä yhtenäistä postausta, joten ajattelin tämän nyt laittaa tähän kuulumisiin. Olin juhlapäivän aamuna kuvaamassa yhteistä lakitusta ja iltapäivällä kuvasin myös virallisia ylioppilas- sekä perhekuvia. 


Tässä ainankin suurin osa viime ajan kuulumisista. Olen suunnitellut jo monia tulevia postauksia, mutta niiden tekemiseen menee aina aikaa, jonka takia on todella vaikea sanoa milloin saan jotakin valmiiksi. Myös kesätyöt ja koulujutut vaikuttavat siihen, mitä ehdin tekemään. 
Mitä teille kuuluu? 

Vaikka en blogiani niin aktiivisesti ehdi päivittämään voit seurata minua instagramissa @vkmimmim sinne julkaisen kuvia päivittäin ja päivitän muitakin hetkiä elämästäni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.