Koiravahtina pikku kylässä


Kaverini lähti perheensä kanssa sunnuntai - maanantai välisenä yönä lomalle espanjaan ja minä tulin hoitamaan heidän koiriaan muutamaksi päiväksi. Kamera tuli tietenkin mukaan, sillä täältä löytyy paljon kuvattavaa, muutakin kuin kaksi koiraa. Keskiviikkoon asti on täällä aikaa kuvailla kaikkea ja sitten palaan takaisin kotiin lataamaan akkuja torstain Helsingin matkaa varten.

Mennään parin kaverin kanssa käymään Suomen linnassa ja vietetään kiva päivä yhdessä Helsingissä. Sinne otan myös kameran mukaan ja yritän saada mahdollisimman paljon kuvia myös siltä reissulta. 

Tänään on ohjelmassa vielä lisää koirien kuvausta ja kuvien editointia, jotta saisin tehtyä erillisen postauksen pelkästään koira kuvista.

Yritettiin perjantai iltana käydä kuvaamassa kuuta, muttei nähty sitä. Sain kuitenkin kuvan auringon laskusta ja melojasta (alempana). 


Blogini lukijoista löytyy paljon myös heitä, jotka seuraavat enemmän kuvaus vinkkejä. Niitä kuitenkin näkyy "harvoin" blogissani. Nyt kun päivitän blogini instagramia aktiivisemmin, ajattelin, että voisin jakaa sellaisia pieniä yksittäisiä vinkkejä satunnaisesti siellä. Instagramista löydät myös muita kuvia, joita et blogissa näe. Päivitän sinne myös tiedon uusista postauksista ja materiaalia kameran takaa. 
Jos kiinnostui ota seurantaan @varifilmi_blogi


Löytyykö kuvista omaa suosikkia?

Käy myös lukemassa edellinen postaukseni "Kuinka sisustaa kuvia?"

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!