Mitä blogilleni tapahtui?


Moni on varmasti huomannut, että blogini on muuttunut viime aikoina aika paljonkin. Tässä postauksessa tulen kertomaan näistä muutoksista ja siitä miksi nämä muutokset ovat tapahtuneet.
Aloitetaan suurimmista muutoksista mitä on tapahtunut.

Edellisen ulkoasun päivitin viime joulukuussa, koska halusin uudenvuoden kunniaksi selkeästi oman tyylisen ja blogiini sopivan ulkoasun. Sitä se myös oli ja palveli blogiani hyvin pitkän aikaa. Nyt kuitenkin yli puolivuotta myöhemmin oli aika taas hieman päivittää sitä.

Blogini väriteema oli jo aikaisemmin hyvin vaalea. Valkoinen tausta, mustat tekstit ja vaaleanpunainen korostusväri. Värit ovat pysyneet samana, koska käytän niitä myös muualla omissa someissa ja nettisivuilla.

Ulkoasu muutosten lisäksi voi huomata, että suurin osa vanhoista blogiteksteistä ovat kadonneet. Ne ovat nyt näkyvissä vain minulle. Blogini on muuttunut hyvin paljon vuosien varrella ja se myös on näkynyt jokaisesta tekstistä. Haluan tehdä sisältöä, joka kuvastaa blogiani juuri nyt. Olen kehittynyt niin kuvaajana kuin kirjoittajana paljon ja vanhat tekstit eivät ole vastanneet enää sisältöä, jota haluan pitää esillä blogissani.

Mietin pitään näiden vanhojen tekstien piilottamista, koska olen aikaisemmin halunnut, että myös lukijat voivat nähdä kehityksen. Nyt kuitenkin tarkoitukseni on, että blogini kuvastaa juuri sitä mitä haluan sen olevan.

Muutosta tapahtui myös blogini instagram tilillä (@varifilmi_blogi). Arkistoin kaikki aikaisemmat julkaisut. Muutin julkaisujen tyyliä ja nykyään julkaisen sinne myös paljon muutakin kuin pelkän tiedon uudesta blogipostauksesta. Julkaisuista pystyy huomaamaan järjestyksen jota käytän julkaisuissani. Huomaatko sinä tämän järjestyksen kuvissa?

Viimeisin muutos on tapahtunut virallisella instargam tililläni (@vkmimmim). Tulen pitämään saman julkaisu järjestyksen, mutta halusin uudistaa myös sen ja arkistoin myös sieltä kaikki julkaisut. Teema muuttu kuitenkin hieman. Tämän tarkoituksena on saada kuviin selvästi esille oma tyylini. Tulen myös julkaisemaan arkisia kuvia, mutta keskitän ne enemmän tarinoihin.


Blogini on kokenut paljon muutoksia (toivottavasti) parempaan suuntaan. Tästä lähtien blogistani tulee löytymään paljon kuvia, valokuvaukseen liittyviä vinkkejä, tietoa kuvaajan palkkaamisesta ja kaikkea muuta mitä valokuvaajan arkeen liittyy.

Mitä tykkäät uudesta ulkoasusta? Onko sinulla toiveita mitä haluaisit tulevaisuudessa nähdä?

4 kommenttia:

 1. Uusi ulkoasu on oikein nätti! :) Mutta ihmettelinkin tuossa yksi päivä, minne kaikki vanhat postaukset ovat kadonneet, kun muitselin, että julkaisit ehkä jossain vaiheessa - ehkä viime syksynä - jotain tosi herttaisia koirakuvia ja yritin löytää niitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niitä koira kuvia on kyllä tulossa vielä lisää, kun pääsen noitä ottamaan :)

   Poista
 2. Ihana ulkoasu! 💗

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!