#INSPIROIDU: Syksyinen OskuNYT on paras aika kuvata syksyisiä kuvia. Luonto on kauneimmillaan ja värejä riittää vaikka kuinka paljon. Sain kaverin avuksi (ja seuraksi) kuvaamaan Oskua meidän pihalta löytyvään lehtikasaan. Osku osaa olla niin ihana kuvattava ja vaikka se ei ulkona niin viihdy niin kiinnostusta kuitenkin löytyi ja kokoajan se meinasi lähteä tutkimaan paikkoja.

Onneksi nämä eivät jää viimeisiksi syksy kuviksi tässä blogissa. Olen aikaisemminkin puhunut haluavani päästä Seurasaareen kuvaamaan ja vihdoin myös pääsen sinne. Pähkinät on jo pakattu, jotta saadaan kuvia linnuista ja oravista. Säätiedotus lupasi myös aurinkoista ja lämmintä, joten toivotaan myös, että siihen voi luottaa.

Kuvamaistiaisia on tulossa varmasti instagramiin @varifilmi_blogi sekä facebookiin @varifilmi
Ota siis somet seurantaan niin näet kuvia ja muuta kiinnostavaa aina ensimmäisten joukossa. 

Saatat ihmetellä miksi tämän postauksen otsikko on #INSPIROIDU. Koska blogini on tarkoitus antaa sinulle vinkkejä ja ideoita omaan kuvaamiseesi, haluan inspiroida sinua näillä kuvapostauksilla. Nämä ovat usein vain olleet läjä kuvia ilman mitään suurempaa tarkoitusta. Nyt näitä kuvapostauksia yhdistää ainankin yksi asia. Toivottavasti saat näistä ideoita omiin kuviisi ja kuvaamiseesi.

Mikä on sinun lempipaikkasi kuvata syksyllä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!