Luonnossa suurkaupungin keskellä

Näistä kuvista onkin vierähtänyt jo hetki aikaa. Kävin Seurasaaressa 6.10. kuvaamassa lähinnä lintuja sekä oravia, mutta samalla tuli otettua myös muutama muu luonto kuva. Kuvia riittäisi vaikka kuinka moneen postaukseen, mutta ajattelin tehdä näistä vain kaksi erillistä postausta. Seuraavassa osassa tulen hiukan puhumaan mustavalkokuvista.

Kuulin noin vuosi sitten paikasta nimeltä Seurasaari ja olisin heti halunnut sinne kuvaamaan. Siellä oli kuulemma aika kesyjä lintuja sekä oravia, tämä kyllä piti paikkaansa. Nyt vuosi myöhemmin pääsin vasta lähtemään, koska halusin sinne syksyllä. Ehkä ihan täydellisiä syksyn värejä ei vielä ollut näkyvissä, mutta kauista siellä silti oli.

Mukana meillä oli reilusti siemeniä, jotka kelpasivatkin hyvin myös oraville. Tämä paikka oli sellainen, johon haluan ehdottomasti uudestaan myös tulevina vuosina. Vaikka Helsinki on suuri kaupunki, yllättävän läheltä keskustaa löytyi näin ihana paikka kauniin luonnonmaisemien ympäröimänä.

Mikä on sinusta paras kuva? Oletko käynyt tai aiotko mennä käymään Seurasaaressa?

2 kommenttia:

 1. Eniten tykkään kakkosesta.
  En ole tähän ikään mennessä koskaan käynyt Seurasaaressa. Haluaisin käydä, ehkä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti käymään, mikäli mahdollisuus tulee. Oli todella kaunis paikka ja todellakin sen arvoista. :)

   Poista

Kiitos kommentista!