Mitä värifilmin vuosi 2019 pitää sisällään?


Vuosi 2019 on ihan pian täällä. Jokainen vuosi tuo tullessaan jotain uutta ja niin tapahtuu myös blogissani. Vuoden ajan blogissani on tapahtunut paljon muutoksia ja niistä on seurannut paljon hyvää. Viime kesänä blogini koki suurimman muutoksen, kun piilotin ison osan vanhoista postauksista ja rajasin aihetta vieläkin tarkemmin.

Värifilmi on ollut valokuvausblogi jo useita vuosia, mutta haluan tuoda tämän rakkaan harrastuksen ja työn vieläkin isompana näkyville. Nyt tulevana vuonna blogini tavoite on keskittyä valokuvaukseen työnä ja harrastuksena. Jaan mielelläni vinkkejä kuinka mitäkin voi kuvata, mutta haluan kirjoittaa myös siitä, kuinka tästä harrastuksesta voi tehdä itselleen työn ja ansaita myös tuloja sillä.

Tulevana vuonna tavoitteeni on myös tuoda enemmän esille omia kuvaus hetkiäni ja ajatuksia niistä. Kuvaus on suurimmaksi osaksi  minulle tärkeä harrastus ja omia tekemisiä haluankin enemmän näyttää sinulle.

Tälläkin hetkellä minulla on editointipöydällä paljon kuvia. Ehkä ne ei blogiin asti päädy, mutta someen ainankin olisi kiva niitä saada.


Varsinaisia uudenvuoden lupauksia minulta ette tule kuulemaan. Olen jo monena vuonna tehny tavoitteita tulevalle vuodelle ja huomannut ne paljon paremmin toimiviksi. Aktiivinen somen päivitys onkin yksi näistä tavoittesista.

Ensi vuosi tulee olemaan täynnä kaikkea. Helmikuussa lähden käymään Torniossa sekä ruotsissa. Keväällä muutan tampereelle ja saan (toivottavati) ylioppilaslakin. Haen keväällä myös uuteen kouluun. Tarkoitukseni olisi lähteä lukion jälkneen opiskelemaan medianomiksi Tampereen ammattikorkeakouluun.


Vuosi 2018 on nyt minun ja tämän blogin osalta ohi. Toivon, että tapaamme myös ensi vuonna.
Kiitos juuri sinulle, että olet jaksanut lukea blogiani tänä vuonna, toivottavasti sisältö kiinnostaa sinua vielä tulevanakin vuonna.
Oikein hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!