En odottanut käyvän näin... || Testissä Huawei P Smart


Minun ei ollut tarkoitus hankkia uutta puhelinta vielä pitkään aikaan. Toisin kuitenkin kävi, kun puhelimeni tippui jäiselle tielle viime maanantaina. Koska näyttö oli niin palasina sen pudotuksen jälkeen, eikä se enää kunnolla toiminut, tarvitsin uuden puhelimen. Nopeasti löysin illan aikana sopivan ja se olikin liikkeessä noudettavissa jo seuraavana aamuna.


Minulle tärkeintä uudessa puhelimessa on erityisesti kamera. Otan paljon kuvia puhelimella ja siksi haluan, että kamera on laadukas. Jo muutamien arvostelujen/testivideoiden jälkeen osasin sanoa, että olen löytänyt itselleni sopivan laitteen. Kaikki tämän postauksen kuvat olen ottanut tällä uudella puhelimellani.

Huawei P Smart on ollut käytössäni nyt melkein viikon ja olen ollut erittäin tyytyväinen tähän. Kaksi takakameraa mahdollistaa paljon tällä kuvatessa. Myös etukamera on paljon laadukkaampi kuin edellisessä puhelimessani oli.


Minulla on ollut aikaisemminkin muistikortti käytössä kuvien tallentamista varten. Sen lisäksi tästä puhelimesta löytyy kaksikertaa enemmen muistia kuin edellisestä. Voin siis ottaa paljon enemmän kuvia ja saan ladattua kaikki tarvitsemani sovellukset ilman, että tarvitsee miettiä riittääkö muisti varmasti.


Jos jotain negatiivista pitäisi sanoa, niin näytön mittasuhteet ovat hieman erilaiset. Näyttö on korkeampi kuin suurimmassa osass puhelimia. Sen huomaa esimerkiksi youtubessa, kun näytön ylä- ja alareunaan jää pieni musta reuna. Ei tämä kuitenkaan käyttöön vaikuta ja lähes kaikki sovellukset kyllä skaalautuvat sopivaan kokoon.Tämä viikko oli muuten lomaviikko, joten sain hyvin aikaa testailla uutta puhelintani ja ottaa sillä paljon kuvia. Viikon aikana kävin ensin kaverini kanssa pienellä kävelyllä aurinkoisessa ilmassa ja loppuviikosta tuli käytyä vielä Tampereella toisen kvaerin kanssa. Koska muuttomme Tampereelle lähestyy koko ajan, on hyvä osata liikkua siellä busseilla ja tuntea kaupunkia edes hiukan paremmin. 


Maaliskuu tuo mukanaan paljon tehtävää. Mun viimeinen kuukausi lukiossa on alkanut ja kirjoituksiin on enää pari viikkoa. Samalla teen ennakkotehtäviä tulevaa koulua varten ja suoritan vielä viimeisiä kursseja itsenäisenä. Onneksi kaikki on pian ohi ja pääsee muuttamaan.

Olisi myös kiva kuulla millainen puhelin sinulla on ja kuvaatko sillä paljon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!