5 kuvaa kuluvasta kuukaudesta - BlogihaasteValokuvaajan silmin -blogin kirjoittaja Jasu haastoi minut blogihaasteeseen 5 kuvaa kuluvasta kuukaudesta. Otin tietty haasteen vastaan ja nyt oli vielä paras mahdollinen aika tälle, sillä huhtikuussa tapahtui niin paljon kaikkea kivaa mitä tuli kuvattua.

Huhtikuun aikana oon esimerkiksi käynyt Kuhmossa, kuvannut kaksi asiakasta (käy kurkkaamassa kuvia tästä), muuttanut Tampereelle, kasvattanut mun kamerakokoelmaa, kirjoittanut ja suunnitellut kevään postauksia ja viettänyt paljon aikaa kavereiden kanssa.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy mun uusi blogivihko. Tästä samasta vihkosta olen haaveillut jo viime kesästä asti ja nyt, kun se palasi takaisin Suomalaiseen kirjakauppaan, oli pakko ostaa se. Olisi kiva näyttää miltä mun blogi/some vihko näyttää ja miten mä suunnittelen ja toteutan mun postaukset. Sen ehkä huomaa, kun postausta ei ole suunniteltu, mutta sitä ei välttämättä huomaa, jos se on suunniteltu hyvin.

Asun siis tällä hetkellä mun kaverin kanssa kahdestaan, joka on kotoisin Kuhmosta ja siksi me käytiin siellä nyt huhtikuussa. Pelattiin pelejä, käytiin keskustassa kahvilla ja syötiin hyvin tällä reissulla ilman mitään erikoisempia suunnitelmia. Kuhmo sijaitsee keskellä luontoa ja vaikka siellä ei ole niin paljoa muuta nähtävää niin Pajakkakoskella tuli sitten käytyä useampaankin kertaan.Mainitsin jo mun kamerakokoelman, joka on viime aikoina kasvanut ihan kiitettävästi. Olen kerännyt jo jonkin aikaa vanhoja kameroita. Erityisesti mua kiinnostaa filmikamerat, joita olenkin saanut jälleen pari uutta. Pitkäaikaisena haaveena olen myös saanut kokoelmaani vanhan polaroidkameran. Harmi vain, että tämä kamera ei ole toimiva. Toisaalta ostin itselleni täysin uuden Instaxin polaroidkameran.


Muutin siis Tampereelle nyt huhtikuussa ja asun täällä kaverini kanssa. Me vuokrattiin kiva kolmio, jonka remontti valmistui pari viikkoa ennen meidän muuttoa. Kaikki laatikot saatiin purettua nopeasti ja nyt on jäljellä enää muutamia pieniä asioita, joita ei ole vielä saatu paikalleen. Meillä puuttuu ainankin vielä yksi kattovalo ja peilit seinältä, mutta muuten täällä näyttää jo ihan kodilta.
Meidän mukana muutti myös mun oma rakas kissa Vinu, joka on myös kotiutunut hyvin.

Omassa huoneessani minulla on työpöytä, mutta viihdyn silti parhaiten keittiössä, jossa tätäkin postausta kirjoitan. Aamulla avaan koneen ja syön samalla jotain sekä keitän yleensä teetä. Saan paljon tehtyä jo aamulla ja sitten loppu päivä jää aikaa kaikelle muulle tärkeälle.


Huhtikuussa on tapahtunut paljon, eikä tässäkään ollut kaikki. Haasteena olikin valita viisi kuvaa kuukauden ajalta.

Haluaisin haastaa Tiian tekemään saman blogissaan.

Toivottavasti myös muut innostuvat haasteesta ja mikäli aiot toteuttaa tämän niin linkaa blogisi kommenttiin!

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa että lähdit mukaan ja ihanat kuvat!💜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kiva toteuttaa tämä ja samalla tuli vähän ajateltua mitä on tehnyt kuluvan kuukauden aikana. 😉

      Poista

Kiitos kommentista!